Blog

31. May 2017

Leto je za rohom, vyskúšajte tento skvelý recept z jahňaciny

Potešte Vás a Vašich priateľov gurmánskym zážitkom v podobe jahňacieho ragout s jahodami a pomorančom s hrozienkovo-šafránovou ryžou

Na 4 porcie

  • 600g jahňacie pliecko
  • 150g cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 červená paprika
  • 2 polievkové lyžice paradajkového pretlaku
  • 3 čajové lyžičky sušenej kory z BIO pomarančov
  • 750ml zeleninového vývaru
  • 1 pomaranč
  • 100g čerstvých jahôd

Jahňacie mäso nakrájame na 3cm hrubé kocky, ktoré opečieme na cibuľovo cesnakovom základe. Pridáme soľ, korenie a zmes drtenej pomarančovej kôry s kurkumou. Orestujeme, pridáme pretlak, pariku, jahody a zalejeme vývarom. Dusíme do mäkka cca 45 minút.

Želáme Vám dobrú chuť  :)

 

späť
© 2014 Sharkam VIP Catering s.r.o.