Blog

03. Apr 2017

Recept na jarnú klasiku - špargľové risotto

Vyskúšajte recept na skvelé risotto s bielou a zelenou špargľou od nášho šéfkuchára Andreja Brunu. 

Risotto z bielej a zelenej špargle (pre 4 osoby)

  • 250g risotto ryže (ARBORRIO)
  • Cca 2l zeleninového alebo špargľového vývaru
  • 2ks bielej cibule
  • 2dcl bielého suchého vína
  • 150g zelenej špargle
  • 150g bielej špargle
  • 70g  masla
  • 70g syru Grana Padano

Cibulu pokrájame na jemno, orestujeme a pridáme ryžu. Zalejeme bielým vínom a postupne pridávame vývar. Tento proces opakujeme pokiaľ ryža nebude mäkšia – až krémovejšia. Na koniec pridáme uvarenú, na menšie kúsky pokrájanú bielu a zelnú špargľu. Pridáme maslo a syr Grana Padano.

späť
© 2014 Sharkam VIP Catering s.r.o.