event catering

Viac info

royalty catering

Viac info

private catering

Viac info

public catering

Viac info

15 200 000
úžasných jedál

600 000
spokojných hostí

15
zamestnancov

20
prezidentov

4
králi a kráľovné
Za nás hovoria skúsenosti

A ešte by tam mala byť jedna nula. Z nej sme totiž firmu vybudovali. Zo slovenského kapitálu a rokmi overovaného know-how. Čísla hovoria sami za seba, no my by sme s Vami radi hovorili osobne. Príďte na kávu. Radi Vám odporučíme vhodný typ servisu, či zostavíme menu na mieru. Pozrite si najzaujímavejšie zrealizované akcie.

Naše referencie
Spoľahnite sa na nás

Ako si preveriť caterera? Môžete si prezrieť referencie, dať pripraviť ochutnávku, predložiť kalkuláciu, no servis ide vždy naostro. V konečnom dôsledku sa teda aj tak musíte spoľahnúť.

My sme spoľahliví. Máme stabilný tím ľudí, vlastnú prevádzku a techniku, vlastný inventár, varíme z kvalitných surovín. Naše postavenie na trhu nás zaväzuje k dodržiavaniu najvyšších štandardov kvality. Od roku 2013 máme navyše aj ISO certifikát 22 000.

Sharkam news
18. Jul 2016
Národné jedla z rôznych kútov sveta

Našim typickým slovenským jedlom sú jednoznačne bryndzové halušky. Každý štát má svoje národné špeciality, ale aké? Pre nás sú už spomínané halušky akýmsi kultúrnym dedičstvom a spolu s jazykom a zvykmi sa tradujú z pokolenia na pokolenie. Niekedy je jedlo také špecifické, že dokáže presne charakterizovať krajinu, pre ktoré je typickým. Napríklad české knedlo-vepřo-zelo je nedomysliteľne českou klasikou a práve túto špecialitu si zvykneme pripravovať aj my sami. Tradičný boršč je pre Rusko niečo ako pre nás kapustnica. Vraj kto neochutnal maďarský guláš alebo Halászlé akoby nikdy nepoznal čaro maďarskej kuchyne. 

30. Jun 2016
Polievky nemusia byť vždy horúce a zeleninové

Už odmalička sme zvyknutí, že polievka je základ obeda, pretože je prvým teplým jedlom dňa. Vývar, paradajková či krémové verzie polievok vždy chutia najlepšie horúce. Poznáme však o niečo chladnejšie polievky, ktoré nemusia mať práve zeleninový základ. Reč je o studených a ovocných polievkach. 

15. Jun 2016
Poklady v podobe šperkov a obrazov poznáme. Ale čo tak syr?

Zvyčajne medzi poklady a drahocennosti automaticky zaraďujeme šperky, zlato, diamanty. V gastronómii pojem drahocennosť nadobúda úplne iný význam a rozmer. Vína a destiláty, koreniny a suroviny – to sú naše poklady. Výroba kvalitného syru je časovo náročný proces, pretože správne a dostatočné prezretie syru trvá niekoľko mesiacov a tie najdrahšie niekoľko rokov. Tým, že syr dozrieva, mení svoju farbu a čo je najdôležitejšie – CHUŤ. Rebríček sme zostavovali od posledného piateho miesta až po víťaza spomedzi najdrahších syrov.



Vyžiadajte si ponuku

Vyplňte jednoduchý kontaktný formulár
so svojou požiadavkou a my sa Vám ozveme.

Odoslať
© 2014 Sharkam VIP Catering s.r.o.