event catering

Viac info

royalty catering

Viac info

private catering

Viac info

public catering

Viac info

15 200 000
úžasných jedál

600 000
spokojných hostí

15
zamestnancov

20
prezidentov

4
králi a kráľovné
Za nás hovoria skúsenosti

A ešte by tam mala byť jedna nula. Z nej sme totiž firmu vybudovali. Zo slovenského kapitálu a rokmi overovaného know-how. Čísla hovoria sami za seba, no my by sme s Vami radi hovorili osobne. Príďte na kávu. Radi Vám odporučíme vhodný typ servisu, či zostavíme menu na mieru. Pozrite si najzaujímavejšie zrealizované akcie.

Naše referencie
Spoľahnite sa na nás

Ako si preveriť caterera? Môžete si prezrieť referencie, dať pripraviť ochutnávku, predložiť kalkuláciu, no servis ide vždy naostro. V konečnom dôsledku sa teda aj tak musíte spoľahnúť.

My sme spoľahliví. Máme stabilný tím ľudí, vlastnú prevádzku a techniku, vlastný inventár, varíme z kvalitných surovín. Naše postavenie na trhu nás zaväzuje k dodržiavaniu najvyšších štandardov kvality. Od roku 2013 máme navyše aj ISO certifikát 22 000.

Sharkam news
02. Dec 2016
Vianočné trendy na tento rok

Vianoce sú tým najočakávanejším a najkrajším dňom v roku. Rok čo rok sa tešíme na príjemnú atmosféru v kruhu našich blízkych. Najkrajším okamihom Vianoc je sledovať radosť v očiach našich blízkych a my si potom želáme, aby takéto chvíle nikdy nepominuli. Rok čo rok sa na Vianoce patrične pripravujeme. Dávame si záležať na výzdobe, prestieraní a najmä na štedrovečernom menu. Ak už spomíname výzdobu a prestieranie - existuje miesto, na ktorom dizajnéri predstavujú návšetvníkom najmodernejšie kúsky dekorácií a stolovania. Aké sú tie na rok 2016 sa dozviete v našom článku, v ktorom nájdete aj menšiu galériu. 

23. Nov 2016
Divinové consommé so srnčími haluškami

Ponúkame vám jedinečný recept na divinové consommé, ktoré si v pár jednoduchých krokoch priprávite v pohodlí domova. Pre tých, ktorým nie je názov consommé príliš známy - francúzsky výraz consommé označuje tradičný vývar z kostí. Môžete ho obohatiť o zeleninu nakrájanú na tenké prúžky, alebo napríklad aj výbornýmu srnčími haluškami. Dobrú chuť! 

22. Nov 2016
Interview o vínach s Corner & Co

Miroslav Balla, Corner & Co   

Mladý milovník vína a dobrého jedla, pracujúci ako someliér. Skúsenosti čerpal v známych reštauráciách a winebaroch ako Elesko wine park restaurant alebo Winter wine club. Dnes pôsobí ako someliér a barista v spoločnosti Corner & Co a Wineplanet. Je absolventom mnohých odborných kurzov. V roku 2009 a 2010 sa stal víťazom juniorských somelierských súťaží organizovaných ASSR.



Vyžiadajte si ponuku

Vyplňte jednoduchý kontaktný formulár
so svojou požiadavkou a my sa Vám ozveme.

Odoslať
© 2014 Sharkam VIP Catering s.r.o.