event catering

Viac info

royalty catering

Viac info

private catering

Viac info

public catering

Viac info

15 200 000
úžasných jedál

600 000
spokojných hostí

15
zamestnancov

20
prezidentov

4
králi a kráľovné
Za nás hovoria skúsenosti

A ešte by tam mala byť jedna nula. Z nej sme totiž firmu vybudovali. Zo slovenského kapitálu a rokmi overovaného know-how. Čísla hovoria sami za seba, no my by sme s Vami radi hovorili osobne. Príďte na kávu. Radi Vám odporučíme vhodný typ servisu, či zostavíme menu na mieru. Pozrite si najzaujímavejšie zrealizované akcie.

Naše referencie
Spoľahnite sa na nás

Ako si preveriť caterera? Môžete si prezrieť referencie, dať pripraviť ochutnávku, predložiť kalkuláciu, no servis ide vždy naostro. V konečnom dôsledku sa teda aj tak musíte spoľahnúť.

My sme spoľahliví. Máme stabilný tím ľudí, vlastnú prevádzku a techniku, vlastný inventár, varíme z kvalitných surovín. Naše postavenie na trhu nás zaväzuje k dodržiavaniu najvyšších štandardov kvality. Od roku 2013 máme navyše aj ISO certifikát 22 000.

Sharkam news
22. Sep 2016
Grilovaná polenta so slivkovým chutney

Nie je veľkým zvykom pripravovať polentu na sladký spôsob, ale sami nevieme o čo vlastne prichádzame. Poznáte trhanec? Je to akoby hrubá palacinka roztrhaná na menšie kúsky a práve tento recept je mu veľmi podobný a taký jednoduchý, že sa po tejto pochúťke len tak zapráši.

16. Sep 2016
Oslávili sme 20te Výročie spolu s TV Markíza


Televízia Markíza oslavovala 31.8.2016 20. výročie svojho založenia. My sme mali tú česť byť pri tom a v bratislavskej INCHEBE sme odcaterovali 950 hostí. Všetky osobnosti z televízie si pozvali svojich hostí a spoločne si pochutnávali na ochutnávke svetových a zároveň najchutnejších syrov a nárezov z celého sveta. Príjemná atmosféra, ktorá sa niesla počas celej akcie urobila radosť nielen nám, ale aj všetkým pozvaným – tí si tento deň užili s úsmevom na tvári, ktorý naznačoval ich nesmiernu spokojnosť.

14. Sep 2016
Počuli ste už o NEUROGASTRONÓMII?

Okrem atraktívnej vône jedla, ktorá nás vábi, aby sme sa doň zakusli – vnímame jedlo aj očami. Človek vníma jedlo veľmi intenzívne ale zároveň povrchne. „Toto predsa nemôže chutiť ani dobre, veď sa pozri ako to vyzerá..“ Budete sa síce čudovať, ale naozaj na človeka vplýva nielen estetika, vďaka ktorej jedlo hrá svoju rolu na tanieri (a že patrí k tým hlavným). Čo však ešte človeka dokáže ovplyvniť pri konzumácii pokrmov? 



Vyžiadajte si ponuku

Vyplňte jednoduchý kontaktný formulár
so svojou požiadavkou a my sa Vám ozveme.

Odoslať
© 2014 Sharkam VIP Catering s.r.o.